Χρήστος & Χρύσα

Βίντεο γάμου στην Γλυφάδα

Τοποθεσία: Γλυφάδα / Αθήνα
Ημερομηνία: 2018

Χρήστος & Χρύσα

Δύο υπέροχοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Έτσι ο γάμος τους ήταν αδιαμφισβήτητα μοναδικός και ξεχωριστός. Ακριβώς όπως και οι ίδιοι.

Εκείνη την βροχερή ημέρα του Δεκεμβρίου, το αγαπημένο μας ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη. Εκεί ήταν παρευρισκόμενοι όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι του ζευγαριού. Είχαν όλοι μαζευτεί εκεί με σκοπό να γίνουν μάρτυρες της μεγάλης αυτής αγάπης του Χρήστου και της Χρύσας.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε φυσικά και πάρτυ, στο Golf Γλυφάδας. 

Παρόλο την κακή διάθεση του καιρού, τόσο τα παιδιά όσο και οι καλεσμένοι τους είχαν απίστευτο κέφι και όρεξη. Οπότε κι εμείς στο Happy Wedding Films, εμπνευστήκαμε από την δυναμική αυτή, και δημιουργήσαμε αυτό το πολύ ιδιαίτερο βίντεο με μοναδικό και ενεργητικό μοντάζ.

 

 

Όλα ήταν υπέροχα διοργανωμένα, χάρη στην εταιρεία οργάνωσης γάμων Silkentile, ενώ η συνεργασία μας με τον εξαιρετικό φωτογράφο Θάνο Ασφή, ήταν κάθε άλλο από μοναδική!

Είναι πάντα χαρά μας να δημιουργούμε βίντεο σαν αυτό το βίντεο γάμου στην Γλυφάδα, αφού αποτελούν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως είναι η μέρα του γάμου σας. Για τον λόγο αυτό, προσπαθούμε να αποτυπώνουμε στον φακό το μοναδικό στυλ και χαρακτήρα σας. Άλλωστε αυτά είναι που κάνουν το κάθε βίντεο ιδιαίτερο. 

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα για την δουλειά μας πατήστε εδώ! Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας. 

 

Follow us on Facebook & Instagram!

 

© 2019 Happy Wedding Films