• βίντεο γάμου στην Ιο

Βίντεο γάμου στην Ιο

Βίντεο γάμου στην Ιο

Τοποθεσία: βίντεο γάμου στην Ιο

 

Δείτε αυτό το βίντεο γάμου στην Ιο και απολαύστε στιγμές ανεμελιάς κι αγάπης!

Κλείσε τα μάτια σου και φίλησε με .. "ένα τελευταίο φιλί ως αρραβωνιαστικός μου, το πρώτο σου φιλί ως γυναίκα μου και ένα ακόμη ανάμεσα σε εκατομμύρια ως ο καλύτερος μου φίλος!" Αυτά ήταν τα λόγια του γαμπρού και η νύφη δέχτηκε. Του υποσχέθηκε ότι δεν θα τον άφηνε ποτέ να βαρεθεί! Παύση. Επιστρέψτε παρακαλώ! Τίτλος ταινίας: βίντεο γάμου στην Ιο

 

!

Ο Evan και η Whitney γνωρίστηκαν στην Ιο πριν από μερικά χρόνια όταν αποφάσισαν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Τους τράβηξαν τόσο τα χρώματα, η ομορφιά και η ενέργεια της Ιου που υποσχέθηκαν στον εαυτό τους να επιστρέψουν. Και το έκαναν… ξανά και ξανά. Την τρίτη φορά, πήραν μαζί τους ένα νυφικό, ένα κοστούμι, μάσκες, ψαροντούφεκο και τους φίλους τους, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να είναι κοντά τους!

Και οι δύο αγαπούν την απλότητα, έτσι σχεδίασαν το γάμο τους ακριβώς έτσι. Μίνιμαλ αισθητική, προσαρμοσμένη στη μαγεία του φυσικού τοπίου του νησιού, όμορφη διάθεση, χαμόγελα στις κάμερες των Happy Wedding Films και .. ηχογραφούμε!

Ένας γάμος σαν πρεμιέρα!

Βρισκόμαστε μία ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της κοινής τους ζωής και το γαμήλιο πάρτι αρχίζει δίπλα από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας στο Μαγγανάρι. Επήγειες, εναέριες και υποβρύχιες λήψεις καταγράφουν υπέροχες στιγμές σε ανάλυση εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (4K). Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου σε αυτό το βίντεο γάμου έχει απογειωθεί!

Η μεγάλη μέρα έφτασε, αλλά το ερωτικό ζευγάρι δεν θα στερηθεί τίποτα που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν! Οι καταδύσεις είναι μία από αυτές. Λίγες ώρες πριν ενώσουν τη ζωή τους μαζί, μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια ματιά κάτω από το νερό στις βουτιές τους!

Ένα μοναδικό βίντεο γάμου στην Ιο

Ήρθε η ώρα της γαμήλιας τελετής! Η νύφη πήγε ξυπόλητη προς τον γαμπρό. Ο γαμπρός φόρεσε τις πιο fancy κάλτσες, ενώ οι όρκοι που αντάλλαξαν φώρτισαν τους πάντες συναισθηματικά!

Το πάρτι που ακολούθησε είχε όλα όσα χρειάζεται ένας βιντεογράφος γάμου για να μεταφέρει στην οθόνη την απίστευτη ενέργεια, χαρά, ευθυμία, τρέλα και αγάπη ενός τόσο ερωτευμένου ζευγαριού. Ένα βίντεο γάμου γεμάτο στιγμές ευτυχίας με αγαπημένα πρόσωπα!

Whitney και Evan, είστε ένα εξαιρετικό κεφάλαιο στο βιβλίο των βίντεο γάμου του Happy Wedding Films, με τίτλο "Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας!" Σας ευχαριστούμε!

© 2019 Happy Wedding Films