Βίντεο γάμου Σαντορίνη

Lihau & Kendall

Lihau & Kendall

Τοποθεσία: Σαντορίνη
Ημερομηνία: 13/07/2018

«Κύμα στο φως Ξαναγεννάει τα μάτια Όπου η Ζωή αρμενίζει προς Τ' αγνάντεμα Ζωή»

Κι είναι λες γραμμένο για έναν τέτοιον έρωτα αυτό το ποίημα του Ελύτη, που ξαναγεννιούνται τα βλέμματα για να δουν το φως, που η ζωή γίνεται καράβι και η αγάπη το κατάρτι της, που το ταξίδι πλουτίζει γιατί το μοιράζονται καρδιές ανοιχτές!

Ο Kendall και η Lihau είναι εκείνα τα παιδιά που μοιάζουν να είναι μαζί από πάντα, που ξέρουν να βρίσκουν την ομορφιά σε κάθε στιγμή, που γελάνε με την ψυχή τους, που οργάνωσαν μόνοι τους έναν από τους πιο ιδιαίτερους γάμους στην υπέροχη Σαντορίνη, που έγιναν η ψυχή και το σώμα σε ένα βίντεο γάμου, όμορφο εξ ορισμού...!

Στα καταπληκτικά Black Rock Studios, στην Κοκκινόπετρα του Κυκλαδίτικου νησιού, βρήκαν το δικό τους γαμήλιο spot και, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη, όρισαν την αγάπη οδηγό και τα χέρια τους τεχνίτες! Έχοντας παρέα τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους, έστησαν ένα εργαστήρι κατασκευών μικρών, γαμήλιων θησαυρών, ζωγράφισαν μόνοι τους τον καμβά της δικής τους, ξεχωριστής μέρας και επιλέγοντας την «Alex Stabasopoulos wedding videography- cinematography», έδωσαν ζωή στο δικό τους μικρό έργο τέχνης!

Κάθε κλαδάκι ελιάς, κάθε μικρό άνθος, κάθε κορδέλα που έγινε στολίδι, κάθε μαγική χάντρα από τους τόπους της Χαβάης, κάθε πέτρα και ξυλαράκι από τη φύση της Σαντορίνης, μπλέχτηκαν, δέθηκαν, ενώθηκαν και έφτιαξαν το πιο minimal, αγνά πολυτελές σκηνικό για αυτό το βίντεο γάμου!

Οι κάμερες της ομάδας του Alex αφέθηκαν στον ρυθμό μιας ζεστής, κεφάτης παρέας, ερωτεύτηκαν από την αρχή το σπάνιο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, γνώρισαν μια πλευρά της που θυμίζει γραφικό, νησιώτικο χωριουδάκι, άκουσαν τα αυθόρμητα, παιδικά γέλια, άγγιξαν τα αγριολούλουδα και έπαιξαν με το φως του ελληνικού ήλιου σαν μόλις να τον γνώρισαν!

Κι όταν, το βράδυ οι δυο ερωτευμένοι χόρεψαν αγκαλιά, το φιλί ήταν πιο φλογερό κι από κινηματογραφική σκηνή αγάπης, κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, που θα μαγνητίζουν πάντα την παιδική καρδιά μας, ως ο, απόλυτα, πρωτότυπος χορός πυροτεχνημάτων!

Kendal και Lihau, με ένα aloha, και ένα εις το επανιδείν θα σας ευχαριστήσουμε για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί μας και θα σας ευχηθούμε να μην χάσετε ποτέ αυτή την πολυτέλεια της απλότητας, που γεμίζει την ψυχή με λουλούδια ανθισμένα!

© 2019 Happy Wedding Films