Πριν σου πω δυο λόγια για μένα, θα ήθελα να σε καλωσορίσω για άλλη μια φορά! Γιατί μπορεί να είναι ένας ψηφιακός χώρος, αλλά είναι το μέρος που παρουσιάζω με πολλή χαρά τη δουλειά μου. Και ως δουλειά, έχει κόπο, αγωνία και προσπάθεια. Από την άλλη βέβαια, έχει και διασκέδαση, ικανοποίηση και μπόλικη αισιοδοξία! Οπότε, είναι τιμή για μένα που σε φιλοξενώ και μεγάλη μου χαρά που μπορώ να σου συστήσω τον εαυτό μου. Είμαι ο βιντεογράφος γάμου και βάπτισης που μπορεί να σου προσφέρει ένα μοναδικό βίντεο όσο μοναδικός/ή είσαι και εσύ!

Ένας Βιντεογράφος Γάμου και Βάπτισης Ξεχωρίζει από Νωρίς!

Πρώτ’ απ’ όλα, θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν έγινα καθόλου τυχαία βιντεογράφος γάμου και βάπτισης! Από πολύ νωρίς κατάλαβα, ότι το να κοιτάζω μέσα από την κάμερά μου ήταν πολύ γοητευτικό. Χάρη σε αυτήν μπορούσα να παρουσιάσω τον κόσμο, όπως μόνο εγώ τον έβλεπα. Για αυτό, έβαζα μέσα σε κάθε σκηνή ό,τι ακριβώς με ενθουσίαζε, αναδεικνύοντας ό,τι πίστευα ότι είχε ενδιαφέρον. Αντίστοιχα, άφηνα έξω ό,τι θεωρούσα αδιάφορο! Ναι, ναι ο καλλιτέχνης μέσα μου δεν μπορούσε να ησυχάσει και με τους συμβιβασμούς δεν τα πήγαινε καλά! Έτσι, όταν έφτασε η κατάλληλη στιγμή και υπήρξε το κατάλληλο περιβάλλον κατάλαβα ότι αυτό ήταν για μένα. Πίσω από τις κάμερες έμαθα μυστικά και τεχνικές που αργότερα κατάλαβα πόσο εξαιρετικά εργαλεία ήταν.

Η Βιντεογράφηση Θέλει Αγάπη και Γνώση

Σήμερα, λοιπόν, μετά από σχεδόν 14 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας στην κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, είμαι σε θέση να προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βιντεογράφησης.  Κι αυτό συμβαίνει, επειδή αγαπώ αυτό που κάνω και επιδιώκω πάντα να φροντίζω τις λεπτομέρειες. Επίσης, διαθέτω υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που αξιοποιώ με γνώση και δεξιότητα. Μεγάλη σημασία, ακόμη, δίνω  στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Γιατί, είναι στάση ζωής να δείχνω σεβασμό στις ξεχωριστές στιγμές των ανθρώπων. Εκείνες τις πολύτιμες στιγμές που θα θέλει ο καθένας να διατηρήσει για μια ζωή. Εξάλλου, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός είναι για μένα μοναδική πηγή έμπνευσης. Για αυτό, μπορώ με αυτοπεποίθηση να δημιουργήσω και να σου προσφέρω ποιοτικά βίντεο που θα σε ενθουσιάσουν!

Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την δουλειά μου είχα την ευκαιρία να καλύψω εκδηλώσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Οπότε, αυτό μου δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζω τις απαιτήσεις της βιντεογράφησης σε κάθε μέρος και να το αναδεικνύω. Γιατί, άλλες είναι οι απαιτήσεις σε ένα νησί, άλλες σε μια κλειστή αίθουσα και άλλες σε υπαίθριες εκδηλώσεις.  Όμως, κάπου εδώ πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι μόνος μου σε όλο αυτό. Είμαστε μια ομάδα συνεργατών με γνώση και εμπειρία που συμμετέχει ο καθένας με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούμε πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς που θα θέλαμε να έχουμε και για εμάς τους ίδιους, εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας!

Αν θελήσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μας πεις για τα σχέδια του δικού σου γάμου ή βάπτισης, μην το σκέφτεσαι. Θα χαρούμε να σε ακούσουμε και να σου προσφέρουμε τις καλύτερες για σένα επιλογές!

© 2019 Happy Wedding Films