Πριν σας πούμε δυο λόγια για εμάς, θα θέλαμε αρχικά να σας καλωσορίσουμε για μία ακόμη φορά!

Εσείς μπορεί να βλέπετε απλά έναν ψηφιακό χώρο, αλλά για εμάς είναι πολλά περισσότερα. Είναι ο χώρος που παρουσιάζουμε με πολύ χαρά και ενθουσιασμό την δουλειά μας! Ως δουλειά, έχει κόπο, αγωνία και φυσικά... προσπάθεια! Από την άλλη βέβαια, έχει διασκέδαση, ικανοποίηση και μπόλικη αισιοδοξία! 

Η ομάδα του Happy Wedding Films προσφέρει μοναδικά βίντεο γάμου και βάπτισης, προσαρμοσμένα στα μέτρα σας!

Και τώρα ας συστηθούμε! 

Πρώτ’ απ’ όλα, θα θέλαμε να ξέρετε ότι το Happy Wedding Films δεν είναι απλά μια εταιρεία παραγωγής βίντεο γάμων και βαπτίσεων. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καθόλου τυχαία στον χώρο.  Από πολύ νωρίς καταλάβαμε, ότι η ζωή μέσα από την κάμερα είναι εθιστική και μαγευτική!  Χάρη σε αυτήν μπορούμε να παρουσιάσουμε τον κόσμο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Με την δική μας αισθητική και άποψη! Γι' αυτό αφήνουμε απ' έξω ό,τι θεωρούμε αδιάφορο! Ναι, ναι ο καλλιτέχνης μέσα μας δεν μπορούσε να ησυχάσει και με τους συμβιβασμούς δεν τα πήγαινε καθόλου καλά!

 

Η Βιντεογράφηση Θέλει Αγάπη και Γνώση

Σήμερα, λοιπόν, μετά από σχεδόν 14 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας στην κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βιντεογράφισης.

Κι αυτό συμβαίνει, επειδή έχουμε πάθος γι' αυτό που κάνουμε και επιδιώκουμε πάντα (μα πάντα) να φροντίζουμε τις λεπτομέρειες. Άλλωστε αυτές είναι που κάνουν και την διαφορά! Επίσης, διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που αξιοποιούμε με γνώση και επιδεξιότητα. Εστιάζουμε όμως και ιδιαίτερα στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Γιατί, είναι στάση ζωής να δείχνουμε σεβασμό στις ξεχωριστές στιγμές των ανθρώπων. Εκείνες τις πολύτιμες στιγμές που θα θέλει ο καθένας να διατηρήσει για μια ζωή.

Εξάλλου, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός είναι για εμάς μοναδική πηγή έμπνευσης. 

Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την δουλειά μας, είχαμε την ευκαιρία να καλύψουμε εκδηλώσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Οπότε, αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να αναγνωρίζουμε τις απαιτήσεις της κάθε βιντεογράφησης. Γιατί, άλλες είναι οι απαιτήσεις σε ένα νησί, άλλες σε μια κλειστή αίθουσα και άλλες σε υπαίθριες εκδηλώσεις. Και αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για την ποιότητα των βίντεό μας, δείτε περισσότερα εδώ.

 

Στο Happy Wedding Films αναλαμβάνουμε να δώσουμε μορφή σε κάθε επιθυμία σας! Αν θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε για τα σχέδια του δικού σας γάμου ή βάπτισης, μην διστάζετε! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες για εσάς επιλογές!

© 2019 Happy Wedding Films