γαμήλιο βίντεο στη Σαντορίνη

Γαμήλιο βίντεο στη Σαντορίνη

Tο παραμύθι για τους Γιάννη και Νικολέτα στη Σαντορίνη μόλις είχε ξεκινήσει! Οι δυο τους συναντήθηκαν στο στολίδι του Αιγαίου πελάγους. Ήταν μια καλοκαιρινή βραδιά, σε ένα μπαρ στα Φηρά. Αυτή ήταν η αρχή ενός εκρηκτικού συνδυασμού της ερωτικής ενέργειας! Όλα αποτυπώθηκαν στο μαγευτικό γαμήλιο βίντεο στη Σαντορίνη!

Οι γάμοι του Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη είναι πάντα μια καλή ιδέα!

Ένα γλυκό απόγευμα του Σεπτεμβρίου, τους βρήκα στη Σαντορίνη να προετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη μέρα της κοινής τους ζωής. Κάλεσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για την απαραίτητη βοήθεια για να μοιραστούν τη χαρά τους. Επιπλέον, ξύρισαν τον γαμπρό και βοήθησαν στις προετοιμασίες για νύφες! Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια ο Happy Wedding Films αποτύπωνε διακριτικά όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που συμπλήρωσαν αυτό το γαμήλιο βίντεο στη Σαντορίνη.

Γαμήλιο βίντεο στη Σαντορίνη

Σε αυτό το υπέροχο βίντεο γάμου στη Σαντορίνη, η Νικολέτα, μας χαρίζει το λαμπερό της χαμόγελο ενώ προσπαθεί να κρύψει το άγχος της. Απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου της που είναι ακριβώς όπως την είχε φανταστεί! Ο μπαμπάς της νύφης παρέδωσε το κορίτσι με έναν μόνο ισχυρισμό από τον γαμπρό: “να την αγαπήσει” και τους έδωσε την ευλογία του. Το μοναστήρι της Παναγίας Επισκοπής είχε γιορτινή διάθεση για την περίσταση και αγκάλιασε την αγάπη του ζευγαριού! Επιπλέον, το ελληνικό φως φρόντισε να αποθηκεύσει τα πιο όμορφα χρώματα για αυτό το βίντεο γάμου στη Σαντορίνη! Η θάλασσα, ο ουρανός και η γη της Σαντορίνης, πήραν την παλέτα. Τελικά, το απαλό πορτοκαλί του διάσημου ηλιοβασιλέματος φάνηκε να έγινε ένα με το υπέροχο μπλε των Κυκλάδων! Ένα μοναδικό θέαμα που έγινε το κινηματογραφικό σκηνικό σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο γάμου στη Σαντορίνη!

Μετά, το γεμάτο αγάπη και ρομαντισμό ζευγάρι, επέστρεψε στις ρίζες του για το γαμήλιο πάρτι. Tango bar γεμάτο αναμνήσεις! Η Νικολέτα, αφέθηκε στο ρυθμό της μουσικής που επέλεξε ο Γιάννης και το κέφι φούντωσε. Χωρίς νυφικό, θα μπορούσε να ήταν μια τρελή βραδιά διακοπών με φίλους, με θέα την εκπληκτική Καλντέρα!

Η ευχή μας γι ‘αυτούς είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι όσο και την ημέρα του γάμου τους!

Δείτε και άλλα βίντεο γάμου στην Σαντορίνη και άλλους προορισμούς εδώ!

© 2019 Happy Wedding Films