Βίντεο Γάμου Μύκονος

Βίντεο γάμου στη Μύκονο

Η ημέρα του γάμου σας: Ένα όνειρο. Ένα βίντεο γάμου στη Μύκονο είναι σίγουρα ένα έργο τέχνης!

Τι είναι η Μύκονος;

Εσύ, με δαντελένιο νυφικό ή απλό χιτώνα. Φορώντας σανδάλια ή ψηλοτάκουνα, φορεσιά ή τζιν, καπέλο Παναμά ή μανικετόκουμπα. Ναι, κάνατε καλή δουλειά επιλέγοντας τη Μύκονο ως προορισμό γάμου! Σπίτια χρωματισμένα από τον ουρανό και τη θάλασσα. Γλάροι στην ακτή, ανεμόμυλοι διασκορπισμένοι γύρω, σοκάκια ήσυχα ή μη, λαμπερές εκκλησίες και ταπεινά μοναστήρια.

Οι Κυκλάδες ικανοποιούν πάντα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Επομένως, εάν σχεδιάζετε το γάμο σας εκεί, είναι σίγουρο ότι η ξεχωριστή ημέρα σας θα είναι αξέχαστη. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να έχετε ένα κινηματογραφικό βίντεο γάμου στην Μύκονο!

Αν επιλέξετε μια θρησκευτική τελετή, η Παναγία η Παραπορτιανή είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά αρχιτεκτονικά μνημεία των Κυκλάδων. Το τοπίο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας! Τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρο μοναδικά και επιβλητικά!

Ακόμη μια άλλη εναλλακτική λύση είναι το εκκλησάκι του Γαλαζιά Παναγιά με τις μοναδικές διακοσμητικές πινελιές στο εσωτερικό του. Γοητευτική απλότητα και ομορφιά. Αφού βρίσκεται στο δρόμο Άγιος Στέφανος προς Φανάρι και έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, τις Ντίλες, τη Χώρα της Μυκόνου και το Φανάρι.

Κινηματογραφικό βίντεο γάμου στη Μύκονο

Εάν σας ελκύει περισσότερο ένας πολιτικός γάμος, ο δήμος Μυκόνου έχει προβλέψει κάτι τέτοιο.  Τέλος η κλασική αίθουσα του Δημαρχείου για πολιτικές τελετές! η φαντασία σας και ένας καλός διοργανωτής γάμου είναι αρκετά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το άγχος των ρυθμίσεων είναι πλέον παρελθόν. Just enjoy the momment!

Η διασκέδαση στη Μύκονο δεν σταματά ποτέ. είναι διάχυτη στους ανέμους που λικνίζουν το νησί. Η Ψαρού, η Φτελιά και το Καλό Λιβάδι είναι μερικές μόνο από τις χρυσές παραλίες που προσφέρονται σε εσάς και τους καλεσμένους σας για να χορέψουν όλη τη νύχτα. Για πιο κομψή επιλογή,  τα πολυτελή θέρετρα και βίλες είναι η ιδανική επιλογή.

Δείτε όλες μας τις δουλειές εδώ! Follow us σε Facebook και Instagram για περισσότερες λεπτομέρειες.

© 2019 Happy Wedding Films