• Βιντεογράφος γάμου στην Σαντορίνη

"Βίντεο γάμου στην Σαντορίνη!"

Βιντεογράφος γάμου στην Σαντορίνη

Τοποθεσία: Σαντορίνη
Ημερομηνία: 2018

Ένα μαγευτικό βίντεο γάμου στην Σαντορίνη

«Όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί η ζωή μου, η ευτυχία μου, ξεκινάει σήμερα μαζί σου!» Θα προσθέταμε «Με τον γάμο μας, εδώ στη Σαντορίνη!». Σε αυτό το βίντεο γάμου στην Σαντορίνη, το soundtrack έπρεπε να είναι τόσο συναισθηματικό και ερωτικό όσο τα μάτια του όμορφου ζευγαριού, που εμπιστεύτηκε τις αναμνήσεις της δικής τους ξεχωριστής ημέρας στην «βιντεοσκόπηση γάμου από τον βιντεογράφος γάμου στην Σαντορίνη Happy Wedding Films

 

Ο Μανώλης και η Ράνια επέλεξαν τη Σαντορίνη για την ημέρα του γάμου τους.

Η Σαντορίνη, το στολίδι του Αιγαίου πελάγους, πυροδότησε τις στιγμές τους με την εκρηκτική της ενέργεια και έκανε τα πλάνα μας να απογειωθούν!

Αυτή η ιστορία αγάπης τα είχε όλα! Ρομαντική αγάπη, ξέγνοιαστη σαν τα παιδικά μας χρόνια, με το εκπληκτικό σκηνικό της Σαντορίνης. Οι δύο πρωταγωνιστές μας άγγιξαν ο ένας τον άλλον μπροστά στο πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα του κόσμου! Το βίντεο του γάμου τους στη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από τον συνδυασμό του παλιού και του σύγχρονου. Ένα κάπως vintage βίντεο, με την αισθητική των ασπρόμαυρων ταινιών, αλλά και εξαιρετικά σύγχρονο με την υπέροχη ποιότητα της ανάλυσης 4K!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να προετοιμαστείτε για την καλύτερη μέρα της ζωής σας στη Σαντορίνη;

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού έγιναν ανάμεσα σε γέλιο, λουλούδια και αγάπη. Ακολουθώντας τις ελληνικές γαμήλιες παραδόσεις, οι μελωδίες λύρας και βιολιού συνόδευσαν το ζευγάρι και το γαμήλιο πάρτι τους στη βόλτα τους στο ασβεστωμένο παρεκκλήσι του Αγίου Ευσταθίου. Η γαμήλια τελετή βρήκε τον Μανώλη και τη Ράνια να ψιθυρίζουν τρυφερά. Οι αγαπημένοι τους καλεσμένοι τους ευχήθηκαν με ρύζι και ροδοπέταλα. Η έξοδος από το παρεκκλήσι σηματοδότησε την αρχή ενός γαμήλιου πάρτι που όλοι οι καλεσμένοι θα θυμούνται τα επόμενα χρόνια!

Μυστική τοποθεσία πάρτι: Thermes Luxury Villas.

Η ομάδα των Poema Weddings and Events έφτιαξε ένα υπέροχο τοπίο! Κομψή και ρομαντική, η άψογη οργάνωσή τους κατάφερε να συναρπάσει τους πάντες και να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Όλα αυτά τα μοναδικά στοιχεία μας έδωσαν ένα σκηνικό για ένα βίντεο γάμου που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν. Το ηλιοβασίλεμα μας χάρισε τα πιο γλυκά χρώματα. Το ανοιξιάτικο αεράκι της θάλασσας έδωσε στο νησί μια γλυκιά και αλμυρή γεύση.

Ο βιντεογράφος γάμου στην Σαντορίνη  Happy Wedding Films άφησε τον εαυτό του να εμπνευστεί από την ομορφιά της εκθαμβωτικής Σαντορίνης και μας έκανε δώρο αυτό το πολύ όμορφο και ρομαντικό βίντεο γάμου!
Η ευχή μας για μια ζεστή, ρομαντική και ευτυχισμένη αρχή της νέας σας κοινή ζωή!

© 2019 Happy Wedding Films