• βίντεο γάμου στην Ζάκυνθο

Βίντεο γάμου Ζάκυνθο

Krystle & Σπύρος

Βίντεο γάμου στην Ζάκυνθο

Τοποθεσία: Ζάκυνθος, Επτάνησα
Ημερομηνία: 01/09/2018

1 Σεπτέμβρη 2018
Μόλις τελείωσα τις λήψεις από έναν γάμο ιδιαίτερο και διαφορετικά υπέροχο, χαλαρώνω απολαμβάνοντας τη θέα της λίμνης Κερίου και σκέφτομαι πως, το βίντεο γάμου που θα ετοιμάσω γι’ αυτό το εκπληκτικό ζευγάρι, θα πρέπει να έχει την ίδια ενέργεια!

Η Krystle και ο Σπύρος επέλεξαν το Κερί της Ζακύνθου ως γαμήλιο προορισμό και κατάλαβα το γιατί όταν περπάτησα στα σοκάκια του! Η μαγευτική απλότητά του αιχμαλώτισε την καρδιά μου, αλλά και την ματιά του wedding videographer που δεν ησυχάζει ποτέ!

Είστε έτοιμοι για αυτό το βίντεο γάμου στην Ζάκυνθο; 

Η μέρα ξεκίνησε με τις ετοιμασίες της νύφης σε ένα παραδοσιακό σπίτι του χωριού. Ανοίγοντας τις κάμερες μου αποφάσισα πως, αυτό το βίντεο γάμου θα έχει κάτι από τη λευκή δαντέλα, τα βαριά ξύλινα έπιπλα, την ασπρόμαυρη vintage αίσθηση των παλιών φωτογραφιών, αλλά και από το δροσερό χαμόγελο της όμορφης Krystle! Το παλιό με το νέο στην πιο αυθεντικά αρμονική τους συνύπαρξη!

Ξεκινήσαμε περπατώντας με προορισμό την υπέροχη εκκλησία του οικισμού και η σκηνή ήταν βγαλμένη, λες, από τον παλιό, καλό, ελληνικό κινηματογράφο, χρωματισμένη με ιταλική φινέτσα και παιχνιδιάρικη διάθεση, καθώς την διαδρομή μας συνόδευαν οι μελωδίες ενός ακορντεόν και μιας κιθάρας, τα γέλια των φίλων και το ζεστό φως του ήλιου του Ιονίου!

Ο Σπύρος περίμενε το κορίτσι του στην αυλή του ναού και ηρέμησε μόνο όταν την είδε να φτάνει μέσα από το κτήμα με τις ελιές, λαμπερή και ευτυχισμένη!

Η γαμήλια τελετή κράτησε τα γέλια και τον αυθορμητισμό και δεν άφησε περιθώρια για σκηνοθετικές παρεμβάσεις σε αυτό το φιλμ γάμου!

Έτσι, μια χαρούμενη παρέα 30 μόλις ατόμων, ξεκίνησε για το μπαρ Μύθος, με μουσικές και τραγούδια, τους Ζακυνθινούς να εύχονται στους νιόπαντρους με ρύζι και λουλούδια, και το δικό μας team, Happy Wedding Films, να αποτυπώνει τις στιγμές, αφήνοντας την μαγεία της φυσικής τους ροής να χρωματίσει αυτό το βίντεο γάμου στο Ζάντε!

Φτάνοντας στην τοποθεσία του πάρτι του γάμου, τα drones απογειώθηκαν και η εικόνα του μπαρ μέσα στο καταπράσινο τοπίο δεν γινόταν να λείψει από αυτό το φιλμ γάμου στη Ζάκυνθο!

Αγάπη, διασκέδαση, συγκίνηση και χορός, σε μια γιορτή δυο ερωτευμένων ανθρώπων: η ημέρα του γάμου του Σπύρου και της Krystle, όπως εκείνοι την ονειρεύτηκαν!

Ως βιντεογράφος γάμου, δεν είχα παρά να τους αφήσω να με παρασύρουν στην αλήθεια τους και να ζήσω μαζί τους την ομορφιά της δημιουργίας ενός βίντεο γάμου μοναδικού!

© 2019 Happy Wedding Films