Βίντεο γάμου με drone

Βίντεο γάμου με drone

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν την λήψη Βίντεο γάμου με drone για τον γάμο τους, στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είτε πρόκειται για ένα κομψό βίντεο γάμου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ένα είναι σίγουρο. Ο βιντεογράφος του γάμου μπορεί να χρησιμοποιήσει drones, για να καταγράψει τις καλύτερες στιγμές σας.

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, η λήψη Βίντεο γάμου με drone προοριζόταν για αποκλειστικά σκηνικά με περίπλοκες ρυθμίσεις. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, τα drones δεν είναι μια επιλογή που είναι δύσκολο να επιτευχθεί, από άποψη κόστους. Επίσης, το εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα ενός βίντεο γάμου που έγινε με drones σίγουρα ανταμείβει τα ζευγάρια. Η εναέρια κινηματογράφηση γάμου είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος «κάλυψης» για την βιντεοσκόπηση γάμου. Εμπλουτίζει το περιεχόμενο με καρέ που ένας βιντεογράφος γάμου δεν μπορεί να αποτυπώσει στο έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ένα βίντεο γάμου με περισσότερη κινηματογραφική αίσθηση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι προσφέρει στον βιντεογράφο του γάμου ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες και προσθέτει περισσότερη αξία στο τελικό αποτέλεσμα.

Πώς να επιλέξετε ένα drone: Οκτακόπτερο ή κάτι μικρότερο;

Η επιλογή του ιδανικού drone για το βίντεο του γάμου σας είναι κυρίως θέμα κόστους καθώς στην περίπτωση των drones, το μικρότερο είναι το φθηνότερο. Ας εμβαθύνουμε όμως λίγο.

Ένα drone οκτακόπτερο, σχετικά με ένα μικρότερο, μπορεί να πετάξει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι επιπλέον έλικες το κάνουν πιο σταθερό ενώ υπάρχει λιγότερη πίεση στους κινητήρες.

Επιπλέον, είναι σε θέση να μεταφέρει κάμερες DSLR, ενώ χρειάζεται δύο χειριστές για τη λειτουργία του. Ένα για την πτήση του drone και ένα για τη λειτουργία της κάμερας. Τα οφέλη αυτού του συνδυασμού είναι πολλαπλά. Πρώτα απ ‘όλα, η ποιότητα του βίντεο γάμου είναι υψηλότερη (HD 1080 και 4K) επειδή χρησιμοποιείται καλύτερη κάμερα. Επιπλέον, παρέχει ασφαλέστερη πτήση. Ο ένας χειριστής ελέγχει το ύψος, την ταχύτητα, τον άνεμο, τα φυσικά εμπόδια κλπ. Ταυτόχρονα, ο άλλος εστιάζει στο θέμα και τις εμπνευσμένες τοποθεσίες λήψης του χώρου του γάμου.

Πρωτίστως η ασφάλεια

Ακόμη και σε περίπτωση βλάβης, το drone  πετάει ακόμη και με δύο κινητήρες εκτός λειτουργίας ενώ προσγειώνετε με ασφάλεια. Επιπλέον, μπορεί να πετάξει ψηλότερα με ασφάλεια ακόμα και με ταχύτητα ανέμου έως 6 στην κλίμακα μποφόρ.

Το οκτακόπτερο drone μπορεί να τραβήξει βίντεο κάτω από αντίξοες συνθήκες με ασφάλεια και υψηλή ευκρίνεια εικόνας για ένα βίντεο γάμου που κόβει την ανάσα.

Εδώ μπορείτε να δείτε λήψεις drone σε όλες της δουλειές του Happy wedding films

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για περισσότερες λεπτομέριες!

© 2019 Happy Wedding Films