Το βίντεο γάμου σας θα είναι εκεί όπου θα επιστρέφετε ξανά και ξανά με τα χρόνια! Λοιπόν, γιατί να μην γίνει ταινία γάμου;

Βίντεο γάμου με τις καλύτερες στιγμές σας

Βίντεο γάμου

Δύο άνθρωποι αποφασίζουν να μοιραστούν το ταξίδι της ζωής τους πιασμένοι χέρι χέρι. Υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζονται; Λίγη αγάπη, τρέλα, αλληλοσεβασμός, κατανόηση και αρκετή υπομονή. Αλλά, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, επίσης ο βιντεογράφος γάμου των ονείρων τους. Ο βιντεογράφος του γάμου σας είναι αυτός που θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις της ημέρας του γάμου σας. Το βίντεο γάμου σας θα είναι εκεί όπου θα επιστρέφετε ξανά και ξανά με τα χρόνια! Λοιπόν, γιατί να μην γίνει ταινία γάμου;

Στην «Happy Wedding Films», είμαστε επαγγελματίες βιντεογράφοι – κινηματογραφιστές που εργάζονται στη βιομηχανία του γάμου εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε εξελιχθεί και συνεχίζουμε να το κάνουμε, τόσο τα τεχνικά μας μέσα όσο και ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα βίντεο του γάμου. Χρησιμοποιούμε τεχνικές παρόμοιες με αυτές μιας κινηματογραφικής ταινίας, ενώ η αισθητική και το ύφος στα βίντεό μας επηρεάζονται από αντίστοιχα έργα τέχνης.

Εκτός αυτού, στις μέρες μας υπάρχει κάτι περισσότερο για μια ταινία γάμου παρά ένα βίντεο από τη γαμήλια τελετή και μόνο. Είναι μια ολόκληρη σειρά κλιπ. Οι επιλογές ποικίλλουν. Υπάρχουν βίντεο πριν το γάμο, βίντεο μετά την ημέρα, τρέιλερ γάμου μικρής διάρκειας με τις πιο σημαντικές στιγμές, βίντεο σε πραγματικό χρόνο κ.λπ. Αυτό συνεπάγεται ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλλιτεχνικό, αλλά και επίκαιρο!

Ο προορισμός είναι το παν!

Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του γάμου σας, καλείστε να λάβετε αποφάσεις, ανάλογα με το πώς έχετε ονειρευτεί αυτήν την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής. Ένα από αυτά, είναι η επιλογή του χώρου του γάμου. Όταν η κεντρική ιδέα είναι η Ελλάδα, οι εναλλακτικές είναι αμέτρητες. Άλλωστε, τα ελληνικά νησιά έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στον κόσμο τα τελευταία χρόνια ως κορυφαίοι προορισμοί γάμου. Ανάμεσά τους είναι το στολίδι του Αιγαίου, οι Κυκλάδες.

Με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, τα ασβεστωμένα σπίτια και τους γραφικούς ανεμόμυλους μία επιλογή είναι η κοσμοπολίτικη Μύκονος. Η απαράμιλλη ομορφιά της διάσημης Χώρας της Μυκόνου σας προσφέρει απίστευτα υπέροχες τοποθεσίες για τη γαμήλια τελετή σας και εκπληκτικά σημεία για μερικές μαγικές λήψεις στο τρέιλερ του γάμου σας!

Η σαγηνευτική Καλντέρα της Σαντορίνης με την εκπληκτική θέα και την εκρηκτική ατμόσφαιρα αγάπης. Με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Οίας!

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς γάμου στον κόσμο. Θα είμαστε δίπλα σας όπου κι αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε την καρφίτσα του γάμου σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε ένα ή μια σειρά βίντεο, που θα είναι τόσο μοναδικό όσο και η αγάπη σας!

© 2019 Happy Wedding Films